Mellanlanda

Hej!
Slänger ihop ett inlägg lite snabbt för att meddela att jag lever och att vi är hemma i våran fina lägenhet igen. Dock är vi bara här och mellan-landar, både jag och min sambo.
Vi kom ju hem ifrån Stockholm igår, har haft underbara dagar och bilder kommer så småningom. Efter hemresan var jag så sjukt trött, det tar på krafterna att åka tåg minsann, så det blev en slappis kväll framför tvn. Otroligt skönt! Sov som en prinsessa i våran egna säng och vaknade i hyfsat bra tid.
Tanken var att jag skulle hinna ut i jogging-spåret innan jag ska iväg klockan 13 men jag fick inte riktigt ihop det. Så jag sitter här med träningskläderna på och har precis avverkat en förbränning och koordinations-kvart med Paulo Roberto. Perfekt träning då man inte hinner annat!
Jag ska nu hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. Har några roliga timmar på arbetsförmedlingen som väntar mig…
Efter det skall jag packa om resväskan för jag styr nämligen min kos mot några dagar i Falkenberg med Sofia. Kommer bli helt grymt bra och vädret ska vi inte ens tala om. Kommer bli najs!
Eftersom jag då lämnar min kära sambo ensam tar han bilen upp till Tjörn och hänger med sina kompisar. Lite semester på olika håll helt enkelt.
Nej hörni, nu hinner jag inte skriva mer. Duschen väntar!
Vi hörs 🙂

Kommentera