Skitsnack!

Idag känns livet bättre. Äntligen! Som ni säkert förstår så mår vi bättre dag och det är otroligt skönt. Jag gick iväg en sväng till apoteket förut för att få tag i någon bra tablett men hon skickade mig till vårdcentralen och läkaren, först.
Så jag spenderade en del av min förmiddag där, pratade med en otroligt bra läkare (!) och lämnade lite prover.
Han sa väl inte så mycket egentligen utan tyckte att vi redan var på bättringsvägen, sedan tar det ju en stund för kroppen att återhämta sig ifrån något sånt här. Man har ju inte direkt någon energi men faktum är att både jag och Mikael känner oss bra och pigga i allmänhet. Sen är det förstås inte kul att behöva springa på toaletten som vi gjort men det går åt rätt håll det också. Vill inte ha en massa skit-snack här på bloggen (haha) så vi lämnar detta och blickar framåt. För vi känner oss som sagt bättre idag och tabletterna jag fick med mig ifrån apoteket kommer nog att göra susen, ännu mer. 🙂
Jag sitter faktiskt på balkongen och njuter av vädret. Det är riktigt härligt och håll i er nu, jag fick till och med gå in och smörja på lite solskydd för en stund sedan. Det ni!
Innan jag landade här ute så slängde jag ihop en blåbärs-yoghurt. (Blåbär är ju bra för magen vid såna här tillfällen)
Den blev riktigt god men liknande mer en smoothie trots att jag bara hade blåbär, turkisk yoghurt, vaniljpulver och ytterst lite sötning i. Min drack jag med sugrör ute i solen, gott!
Förövrigt är jag så törstig att jag skulle kunna hinka i mig flera liter vatten men fick order av läkaren att fortfarande ta det lugnt med både vätska och mat. Snäll mat mot magen så på menyn ikväll står det fisk med kokta grönsaker. Gott det med!
Nu kom jag in på det där igen.. Svårt när det är det enda som varit aktuellt i två dygn. Jag hade hur som helst ingen feber varken igår eller idag. Så fick jag det sagt också!
Jag ska tänka på annat och fixa mina naglar tänkte jag.
Jag återkommer, så vi hörs senare 🙂

 

Kommentera