Dokumentär

Avrundar kvällen lite smått med en kopp te, en Finn crisp med Munsökorv på och en helt sjuk dokumentär på kanal 5.
Det är del 1 av 6 och handlar om en otroligt överviktig kille. Han är alltså uppe i över 300kg. Sjukt men ändå intressant!
Själv så är jag otroligt sugen på att träna. Saknar det!
Vill ju inte ha nått mer skit-snack här i bloggen men när allting är som vanligt igen då blir det minsann träning. Och jag är redan taggad inför alla pass till hösten på Sportlife. Tänkte rocka loss och köra en massa olika. Pass jag fastnat för sen tidigare och våga prova lite nya som jag tidigare inte vågat. Låter som en ganska bra plan inför hösten va?
Men hörni, hösten känns fortfarande långt bort. Fick H&M’s höst-katalog inkastad i brevlådan idag men den hamnade i korgen under vardagsrumsbordet. Vi är trots allt mitt uppe i semestern och jag bättrade på solbrännan idag då jag satt på balkongen. Det finns hopp gott folk, det finns hopp! 🙂
Nu skall jag krypa upp i soffan och kolla på tv. Slappa helt enkelt!
Vi hörs imorgon och då kommer världens bästa kusiner +  moster och stannar enda till på fredag. Lovely!

 

Kommentera