Inget roligt dygn

Det är ingen kaxig tjej som sitter i soffan och bloggar idag ska ni veta. Igår blev det inte ett endaste inlägg. Jag låg antingen i sängen eller soffan och frös och svettades om vartannat.
Fick feber igår, ifrån ingenstans. Fattade ingenting!
Både jag och min sambo sov konstigt natten till igår. Vaknade flera gånger och båda två kände sig konstiga, nästan lite febriga. Men jag gick upp, åt lite frukost och tog mig bort till torget för att fixa lite grejer. Mikael låg och sov under tiden och kände sig inte alls bra. Jag kände mig sådär men ändå helt okej. .
Men så fick jag feber! Mitt på dagen steg den upp till över 38 grader och jag låg med kläderna på, under duntäcket och frös som en tok.
Fick i mig två panodil och somnade tillslut. Sov till kl 18:30 ungefär. Fick ett ryck med energi och slängde ihop lite mat (var vrålhungrig) och bytte sedan ut sängen emot soffan.
Kollade på Wallander och febern började stiga igen. Så jag gick och la mig med över 38 graders feber.
Vi har åkt på någon skit helt enkelt! Det är inte så trevligt att skriva om men vi springer var och varannan gång på toaletten, jag och min sambo. Känns inte alls kul! Men jag tror att vi båda två är på bättringsvägen idag 🙂
Det är socker-salt-lösning som gäller vad 10:e minut och jag har blivit hungrig igen. Det är ju alltid ett gott tecken!
Men jag har läst på lite och det tar vanligtvis 1-2 dygn för kroppen att repa sig ifrån något sånt här.
Antagligen är det något vi ätit som inte varit helt okej. Vi blev ju dåliga precis samtidigt.
Och vad gäller febern så känner jag mig mycket bättre idag. Har inte kollat tempen men det är inga 38 grader här inte, det känner jag.
Inatt sov jag som en stock hela natten och även det är ju ett gott tecken.
Det är nog ingen fara det här, det är över på ett kick! 😉
Nu blir det nog en film i soffan. Det får man när man är sjukis!

2 reaktioner till “Inget roligt dygn”

    1. Gulle på dig som tränar precis så som jag hade planerat att göra om vi inte åkt på den här skiten. 2 gånger per dag. Hoppas bannemig du tränat för mig också 🙂
      Ses imorgon! ÄLSKAR att kunna säga/skriva det <3

Kommentera