Winnerbäck och överraskning!

Puh, what a morning!
Får börja med att berätta att vi hade en grym kväll igår. Lars Winnerbäck var riktigt bra live, vi hade inte förväntat oss något annat men ändå. Han håller vad han lovar, om vi säger så.
Men för att berätta lite kort om morgonen hittills. Vi skulle ju upp tidigt (tidigt för att vara semester) och köra till Landvetter för att hämta min bror. Men jag vaknade av mig själv, en timme efter att klockan skulle ringt och flyger ur sängen. Men vi hann! Det tar ju alltid lite tid att få ut sitt bagage osv på flygplatsen.
Så nu har vi lämnat honom hemma, fått i oss lite frukost och skall precis bege oss iväg igen. Mikael har en överraskning ifrån familjen som väntar. Han har ingen aning om vad som ska hända men har sina aningar, hihi. Kul!
Efter det blir det grill med hans familj!
Lite bilder får ni vänta på, bloggar nämligen ifrån mobilen. Så håll it tills imorgon! 🙂

Kommentera