T R Ä N I N G S V Ä R K

YES, träningsvärk! Det är ingen besviken Lina som sitter i soffan. Träningsvärken är ett faktum och den sitter inte bara på ett ställe, den finns lite här och där, gott!
Min tanke var att ta en promenix såhär efter frukost men så var det ju det där med vädret.. Solen lyser i 3 sekunder och sen kommer det skyfall i 10 minuter. Sedan är det uppehåll en liten stund för att sedan börjar spöregna igen och som grädden på moset är det ca 16 grader varmt(?) ute.
Men jag funderar på att strunta i vädret och ta en promenix i parken ändå. På med mina sköna, långa träningsbyxor och en go tjocktröja. Får nog bli så, är otroligt sugen!
Annars så ska vi åka en sväng till den grymma ICA butiken, som jag skrivit om innan, för att handla lite. Nu verkar det som att vi blir hemma i några dagar innan min älskade moster och bästa kusiner kommer upp i mitten på nästa vecka. Längtar så att jag spricker, nästan!
Så då är det lika bra att bunkra upp med lite god mat här hemma 🙂
Ikväll blir det ju middag med min sambo och Lars Winnerbäck, myspys. Så ser min dag ut!
Hej så länge!

Kommentera