Styrka – Förbränning – Koordination

Sitter numera nyduschad i soffan och myser. Fick för mig strax efter 21 att jag minsann skulle köra  dubbelpass med Paulo Roberto, så sagt och gjort. Svetten rann och jag hoppas på träningsvärk imorgon, annars blir jag besviken! 😉
Så tänkte ta mig lite tid att läsa runt bland mina favorit-bloggar och sen skall jag nog krypa ner med min tidning och läsa. Topp hälsa trillade in i brevlådan idag förstår ni.
Imorgon står det handling, kanske lite träning, restaurang-besök och konsert på schemat. Min sambo fick en biljett till Lars Winnerbäcks spelning i present av mig och så hade jag såklart köpt en till mig själv också så det skall vi på imorgonkväll. Skall bli otroligt mysigt! Jag själv lyssnar inte alls mycket på Winnerbäck men jag har en känsla av att det inte gör någonting. Jag kommer gilla det ändå.
På söndag är det dags för konsert nummer 2. Då spelar Melissa Horn, vilket betyder att det även blir mys-konsert nummer 2. Hoppas på bra väder dessa två kvällar eftersom båda två spelar i Trädgårdsföreningen.
Där emellan skall jag också köra hela vägen upp till Landvetter för att hämta min kära bror som bott i USA i 6 månader. Har en ganska bra helg framför mig med andra ord. Många bra dagar i rad, sånt gillar jag! <3

Kommentera