Starten på semestern, eller?

Bilder säger mer än tusen ord, visst stämmer det i många lägen. Men att lägga till en textrad eller tre gör ju susen det också!
Jag tänkte lägga upp lite blandade bilder ifrån dagarna uppe på Tjörn, Orust och våra utflykter till Mollösund och Smögen. Helt perfekt start på våran semester. Jag undrar dock när jag ska sluta kalla det för ”starten”. Den där härliga dagen i söndags, då vi var ute med båten och avslutade med pizza och poolhäng ni vet, det är ju egentligen starten. Eller då ansåg vi att det var starten på vår semester men egentligen började den ju i måndags. Eller började den fredag-eftermiddag?
Hur som helst. Den här inledningen på semestern har varit riktigt härlig och jag har faktiskt slutat att kolla vädret stup i kvarten och insett att det inte stämmer ändå. Väder-rapporterna, dom senaste dagarna har sagt att det regnat där vi befunnit oss medan vi inte har sett en endaste liten regndroppe. Det har inte varit klarblå himmel och strålande sol hela tiden heller men inte fan har det regnat. Så jag tar faktiskt varje dag som den kommer. Hur bra lät inte det?
Nu sitter jag hur som helst på balkongen, i solen (trots att det enligt smhi skulle vara mulet med regnskurar) och har hunden sovandes i sin korg framför mig. Hon är på besök och passar på att gotta sig i solen 🙂
Vi ska ta en långpromenad i parken om en stund och sedan kommer mamma hit efter jobbet så bjuder vi på middag. Pappa är iväg och jobbar hela veckan så vi ska passa på att äta något som han inte är så förtjust i nämligen korv stroganoff. I all sin enkelhet! Men för att lyxa till det tänkte jag bjuda på cheescake till efterrätt. Bild och recept kommer senare!
Kika på bilderna ifrån dagarna som varit istället, vi hörs!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera