Fix inför födelsedag

Imorgon fyller min fina Mikael år och jag håller på att förbereda det sista kring hans present. Jag är en sån där som älskar presenter och överraskningar. Jag är otroligt nyfiken! Inte bara när jag själv ska få paket, jag tycker det är minst lika kul nu, när jag håller på att fixa med hans paket eftersom jag vet att han kommer bli glad. Älskar när man kommer på den där perfekt presenten, när 25 öringen trillar ner och man vet precis vad man ska köpa. Dock är det ju inte lika roligt när det där inte händer, när man verkligen inte har en aning om vad man ska ge personen i fråga. Men den här gången vet jag! Och jag tror och hoppas att det kommer bli bra! 🙂
Annars så har vi precis landat i huset på Mjörn. Det skall duschas och förberedas lite så kör vi till Mollösund om en liten stund. Mikaels pappa har bokat bord på värdshuset där så det blir nog en riktigt god lunch, kul!
Men jag har, som vanligt, problem med att bestämma vad jag ska ha på mig. Det var grått och mulet för en stund sedan, ganska så skönt men ändå trist väder. Så på 10 min så slog det om och nu är det super-varmt och börjar spricka upp till blå himmel lite här och där. Hm.
Jag väljer mellan klänning eller jeans och ett linne. Men om temperaturen ändå ska ligga runt 22 grader, som det gör nu, så känns ju jeans nästan för varmt..
Åh, jag hoppar in i duschen och funderar där istället!
Hoppas ni får en bra dag 🙂

Kommentera