Det bor en nörd i oss alla

God morgon! Frukosten är i magen och jag sitter på balkongen med min laptop och en kopp te. Bra start på dagen!
Det är faktiskt hyfsat väder idag men det blåser en del. Solen tittar fram lite då och då .. Har det här blivit en väderblogg? Jag har insett det, att det bor en nörd i mig. En väder-nörd! Jag kollar smhi fruktansvärt många gånger på en dag och jag kollar inte bara vädret för just den platsen jag befinner mig på utan jag kollar även vad det ska bli för väder på platser där jag brukar hålla till eller skulle kunna åka till. Ifall det är fina väder där!..
Jag får väl helt enkelt inse faktum, det bor en nörd i oss alla. I mig – en väder-nörd!

Jag ska låta frukosten sjunka ner en aning sedan blir det en runda i skogen. Gott!
Efter det skall vi packa våra små väskor och köra upp mot Tjörn. Vädret (ja, nu kommer det igen) skall ju vara hyfsat där med så det blir kanske poolhäng hemma hos Benjamin. Killarna vill klippas också så det åker med ett par saxar!
Imorgon ska vi fira min fina sambo som fyller år, han fyller dock inte förrän på onsdag, med en middag i Mollösund med hans ena halva av familjen. Mysigt!
Det är vad som står på schemat härnäst. Låter som det kan bli två bra dagar 🙂
Nu ska jag hoppa i träningskläderna, jag laddar bra då, när dom är på!

Kommentera