Havet – pizza – poolhäng

Med risk för att låta gammal måste jag öppna upp detta inlägget med att säga ”Det tar på krafterna att vara i solen en hel dag!”. Jag är för jävla trött, rent ut sagt. På ett skönt sätt. Tänkte bara skriva någon rad här sedan väntar sängen  på mig och så som det känns nu, så kommer jag att somna så fort huvudet nuddar kudden.
Det blev en sväng ut med båten i alla fall, som jag längtar och vi hade en riktig toppendag. Vi kunde verkligen inte inviga semestern (som egentligen inte ens har börjat än) på ett bättre sätt.
Nästan hela familjen Corneliusson följde med oss ut, kul! Det blev årets första dopp i havet, för min och mammas del. Faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Gick riktigt smärtfritt!
Efter en heldag på havet bestämde vi oss för pizza och poolhäng resten av kvällen. Ett helt okej beslut, tycker jag.
Så, vi samlades igen hos Corneliussons och 4 familjepizzor tog nästan slut. Bra jobbat! Själv åt jag en kycklingsallad… Haha!
Perfekt dag helt enkelt. Jag känner mig helt slut i skallen, antar att det är solen, så jag får inte ur mig något vidare ”blogg-bart” känner jag.
Jag nöjer mig såhär. Sitter nyduschad i soffan med levande ljus omkring, totalt avslappnad och fruktansvärt trött. Så jag slänger med en bild ifrån dagen, på en som också älskar att vara ute med båten och tackar för mig.
Får se vad Sverige bjuder på för väder imorgon!
Då är det i alla fall en tränings-runda inplanerad sedan blir det nog en trip till Tjörn och på tisdag en liten svängom till Mollösund men mer om det då.
Nu – sängen!

Kommentera