Helt enkelt as bra!

Laddar med lite musik inför en tränings-runda! Det blev ingen träning igår eftersom regnet verkligen öste ner. På kvällskvisten kom det ju lite folk och vi hade en riktigt trevlig kväll. Grabbarna drog ut en sväng på krogen men jag följde inte med utan kröp ner i min goa säng istället 🙂
Så det blev en lång sovmorgon imorse och jag åt en sen frukost på balkongen (medans min kära pojkvän fortfarande låg i sängen). Trots molnigt väder idag med så är det riktigt varmt och skönt ute. Så det blir perfekt med en runda nu om en stund.
Efter det blir det såklart en dusch. Det är nått av det bästa med att träna, att ta en lång dusch efteråt! Sedan skall jag sätta mig i bilen och köra ner till Kungsbacka och min fina Sofia!
Har en rolig, mysig och kreativ kväll framför oss! Frisörer som vi är! Det kommer säkert upp en bild eller två på resultaten senare. Mer än så säger jag inte!
Vi får se när vi blir klara, det kommer ta en stund. Men blir vi inte klara allt för sent så åker vi nog upp till Göteborg igen och umgås med grabbarna som ska dricka och umgås lite ikväll.
Låter som en ganska bra lördag va? Jag tror så 🙂

Såhär såg det ut när jag åt min otroligt sena frukost på balkongen förut. Mysigt!

Kommentera