Premiär

Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig där på morgonkvisten, imorse alltså. Jag var ju otroligt taggad, redan igårkväll, på att prova den lilla ”fick-väskan” till mobilen så jag hade en liten plan om att den skulle provas i samband med en joggingrunda imorse men vet ni vad? Sängen var på tok för skön. Så det blev ingen runda! Tiden sprang lixom iväg, medans jag låg i sängen och gottade mig. Så efter lite frukost och packning begav jag ju mig emot Lilleby.
Efter någon timme eller två med moln (!) så sprack det äntligen upp ordentligt och vi njöt som tusan i solen. Jag köpte med mig två otroligt goda sallader, Ceasar för att vara exakt, ifrån ett nyöppnat kafé i Torslanda.
En kartong jordgubbar (dagens synd) åkte med också. Otroligt värt! Så vi gottade oss med både det och det andra.
Det blev dock inget premiärdopp idag men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig länge till med det.
Men, om vi hoppar tillbaka till den där planerade joggingrundan. Den blev som sagt inte av imorse men efter en heldag vid havet och en massa mys med min fia så var jag minst sagt laddad för en tur i skogen. Så jag hoppade i shorts och t-shirt (INGEN VARM JÄVLA JACKA! :D), tog min nya lilla ”väska” och körde igång musiken.
Själva joggingen gick strålande! Men med tanke på gårdagens katastrof-runda så var det inte så svårt att få till det idag, om vi säger så.
Så det var en nöjd tjej som kom hem och det funkade ju finfint med väskan på armen. Bra musik hade jag också!
Så efter lite återhämtning började jag med maten. Den gick hyfsat snabbt men var god ändå.
Stekte fläskytterfilé i skivor och kryddade med paprikapulver. Gjorde en stor sallad till det med väldans goda grönsaker och serverade allting tillsammans med lite kryddsmör (som jag inte tyckte om, haha) och creme fraiche. Enkelt va?
Så, här sitter jag nu, i min lilla soffa. Nyduschad och faktiskt lite piffad. Hade lite akut skönhetsvård efter duschen. Noppade ögonbrynen, tog bort det gamla nagellacket, smörjde in ansiktet, fönade håret med lite härliga produkter i och smörjde in benen. Skönt!
Jag tog även mitt förnuft till fånga och kom överens med mig själv om att jag inte skulle måla naglarna såhär innan läggdags. Det slutar ju aldrig bra!..
Så jag stänger ihop här och kryper ner istället. Jobb imorgon, sen blir det semester på riktigt 🙂

Kommentera