Da Matteo!

Sitter återigen på balkongen men denna gången har min nya stickade tröja åkt på, filten ligger över benen och bredvid mig har jag en skål med lite gott i (läs fläskesvål och nötter) samt ett glas bubbelvatten. Det är bannemig tisdagslyx! Och vet ni vad? Jag njuter enda ut i fingerspetsarna just nu.
Det har varit en riktig kanon-dag och det var precis vad jag behövde! Det bästa med allting är att jag har en precis lika grym dag framför mig imorgon, lovely!
Jag tog, som jag skrev imorse,  mig ann rundan på ca 1mil och det var fan den värsta av alla rundor, någonsin!
Det var ingenting som stämde. Nästan så att jag skrattade åt mig själv och hela situationen där ett tag.. Jag tog min tränings-jacka på mig eftersom jag ville ha med mig mobilen och behövde nyckeln till dörren och min lilla vattenflaska med döskallen på tog jag i ena handen. Så, redo för en runda tänkte jag!
Jag gav mig ut, det var varmt men otroligt skönt. Började traska på och det hela kändes okej. Tills jag hade gått en stund och började fundera på om jag kunde knyta jackan runt midjan eller inte, vid det här laget höll jag på att dö av värmeslag.. Jag provade, knöt den runt magen och visst det funkade men då fick jag en mobil hängandes i knävecket istället.
Så jag kom den briljanta idéen att lixom snurra jackan först så den bara knöts som en ”sträng” kring midjan. BRA IDÈ LINA!
Så började jag jogga. Stegen var otroligt tunga, hela jag kändes som en cement-gubbe (kvinna). Äsch tänkte jag, det släpper om ett tag. Så jag körde på. Så blev jag kissenödig… Strålande!
Tillslut gav jag upp och ville bara hem. Då hade jag lite mindre än halva rundan kvar, puh. Som tur var träffade jag en gullig katt på vägen som räddade situationen lite. Tack katten!
Gosade med den en liten stund, den var otroligt kelig och mjauade som aldrig förr. Söten!
Sedan gick jag sista biten hem. Varm, kissenödig och med jackan kring magen samt en vattenflaska i ena handen och en mobil i den andra. Inte en av mina bättre rundor med andra ord. Men äsch, jag tog mig runt.

Detta var dock det enda ”o-grymma” på hela dagen. Mötte upp Frida i stan och det blev en middag på Kosmos, precis lika gott som vanligt. Men dom hade ändrat om i sin meny lite så det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Nördig som jag är så hade jag redan bestämt sen förra gången jag var där med Sofia och Mikael att jag skulle ta en kräftsallad men den fanns inte kvar. Så det fick bli en annan rätt istället. Minst lika god 🙂
Efter det lyxade vi till det med en take-away cappuccino ifrån Da Matteo, mums!
Frida blev klippt och allting känns frid och fröjd. Bra tisdag helt enkelt! Mer sådana tack 🙂

Kommentera