”Cappuccino” på balkongen

Såhär ser det ut hos mig just nu! Sitter ute på balkongen med en otroligt god kaffe, vet inte riktigt om vi ska kalla den för en cappuccino, det är ju lite att ta i kanske. Det är kaffe med en skvätt skummad grädde i, mums.
Det tar lite tid för solen att nå vår balkong så än så länge sitter jag i skuggan. Men idag är till och med det skönt!
Däremot har vi sol hela dagen tills den går ner i princip och det är helt underbart!
Om en liten stund ska jag hoppa i träningskläderna och ta min runda på 1 mil, trots det otroligt sköna vädret så envisas några feta moln med att komma i vägen lite då och då. Så lite träning såhär på förmiddagen passar perfekt, så är jag klar inför dagen. Vid 15-tiden senare idag ska jag in till stan och möta upp Frida, vi ska käka lite god lchf-mat på Kafé Kosmos och efter en hel del tjöt så åker vi hem till mig så ska Frida bli sommarklippt 🙂
Skall bli så himla roligt att ses faktiskt. Det är premiär för det mesta idag, både att vi ses utanför jobbet, tar en lunch/middag och inte nog med det så drar jag med henne hem, hit till vår lägenhet.
Det skadar ju inte att lägenheten blev uppiffad igår, hihi!
Så ser planerna ut hörni. Så next up är träning. Ska ladda min lista med lite go musik först.
Vi hörs sen!

Kommentera