En timme + frukost

God morgon!
Har precis fått i mig frukosten som bestod av yoghurt med GI-müsli, Risentas egna, GI-smart heter den och är supergod. 41g kolhydrater per 100g innehåller den vilket ses som ganska mycket men jag tog en matsked på min yoghurt som vägde 6g vilket gav 2.46g kolhydrater. Så, slipper jag få frågor på det! 🙂
Ett kokt ägg slank ner i min mage också, otroligt gott. Har fått någon ‘hang-up’ på ägg, vilket i och för sig bara är bra. Det lilla ägget innehåller otroligt bra grejer men det visste vi väl redan?
Jag börjar inte förrän 9:45 idag så jag har haft en skön morgon. Ställde klockan en timme tidigare, tog med mig mina stavar och gick en 40 minuters promenad.  Skönt väder och bra gjort av mig som tog mig upp, hihi.
MEN vad svårt det är! Det är väl bara för att man vet att man skulle kunna sova en timme längre…
Jag har iallafall duschat och är nästan klar för att bege mig till jobbet.
Slog in ett paket här på morgonkvisten också, har varit ganska effektiv hittills märker jag ju nu. Det vankas nämligen kalas i eftermiddag, kul men inte bra för en lchf:are. Det är alltid svårt, i alla fall för min del när efterrätterna dukas fram.
Men idag är jag egentligen inte så orolig, det är ju bara att låta bli godsakerna 😉

Igår hade jag som sagt en toppen-tisdag. Jobbade tidigt pass på jobbet och slutade vid 14:30, tog en sväng om till Maxi och köpte present till lill-killen som fyller år.
Åkte hem till Lilleby och hunden, vi båda kraschlandade i varsin solstol på altanen. Sedan hoppade jag i träningskläderna, snodde mammas cykel och tog mig en runda på 8km. Puh!
In i duschen, sen kom mamma och min sambo hem. Jag började med maten (världens godaste hem-gjorda pizza!) och vi åt ute på altanen. Äntligen lite sommarkänslor! Love love love.
Jag klippte både mamma och Mikael så nu är dom sommarklippta inför semestern och sedan mumsade jag och mamma på lite jordgubbar och lättvispad grädde. Kalasbra!
Nu har det blivit dags att borsta tänderna och strax gå ut till bilen.
Ha en grym dag!

Kommentera