Ryggbiff med tillbehör – LCHF

Här kommer lite bilder ifrån dagens middag. Den gick galet snabbt att göra och efter att ha läst lite ”kött-tips” så blev ryggbiffen himmelskt god.
Har som sagt tidigare fått förfrågan på hur jag gör det goda tillbehöret, som i princip passar till allt, nämligen grädd-stekt-sambal-vitkål (man kanske inte skriver det så, men man säger det så, haha).

Till 4 portioner behövs:
1 vitkålshuvud (idag köpte jag något som hette färsk vitkål , man kan undra vad det andra man köper är då och var väldigt grön i färgen men smakade precis lika gott, om inte godare 🙂
1dl grädde ca
1 tsk Sambal Oelek

Strimla vitkålen.
Hetta upp en stekpanna/wokpanna med lite smör eller olja.
Släng i vitkålen och fräs till den mjuknat något. Tillsätt grädden, jag tar en liten lagom skvätt grädde och tillsätt sedan sambal.
Smaka av med salt och peppar!
Voilá

Detta bildspel kräver JavaScript.

1 reaktion till “Ryggbiff med tillbehör – LCHF”

Kommentera