Möblera om?

Snacka om grå och regnig söndag! Men vädret har faktiskt fått oss att städa här hemma så nu är lägenheten riktigt fin. Jag flyttade runt lite grejer i vardagsrummet och det kändes genast bättre. Jag har en tendens till att tröttna på möblering snabbt. Det har följt med mig enda sedan jag var liten. Jag möblerade ofta om i mitt rum, tycker det är ett skönt tidsfördriv (som den här otroligt tråkiga, gråa söndagen) och så gillar jag förändringen.
Jag har länge tänkt ändra om här hemma lite men jag har inte riktigt fått tummen ur. Sedan har jag en sambo som antagligen skulle se det som helt onödigt.
Men jag tänker just i vardagsrummet. Här inne har vi färgerna svart, brunt, rött och vitt, ganska genomgående i hela vardagsrummet samt en del av hallen. Det är färger vi gillar båda två men visst känns dom mer höstiga än somriga?
Så jag tänker såhär att man helt enkelt byter ut lite kuddar, filtar och tar bort lite av ljus-stakarna och ställer ditt nått lite somrigare. Nån snygg blomma eller en somrig ljuslykta. Det behöver ju inte vara en dyr historia, det är ju små förändringar det handlar om men att byta ut sådana detaljer gör så otroligt mycket. Sen när hösten kommer så blir det mycket roligare att byta tillbaka och krypa upp och mysa i allt det bruna, röda och svarta igen. Fram med ljus och allt mys. Eller hur?
Skall nog ta ett snack med sambon, det här är en strålande idé! 🙂

Förövrigt så sitter jag och laddar inför ett träningspass. Tanken var en jogging-tur idag men det inte bara regnar ute, det vräker ner … Så jag är inte så sugen på att ge mig ut!
Jag väljer mellan att antingen bege mig till gymmet eller så kör vi hemma-träning i form av crosstrainer och styrka med Paulo Roberto. Ni som hängt med ifrån min gamla blogg vet vad jag snackar om!
Vi hörs lite senare.

Kommentera