Vem är Lina?

Lina heter jag och är en pratig och glad tjej på 28 år. Här på bloggen delar jag med mig utav det mesta. ”Livet, universum och allting”, som jag brukar säga, men om man skall sätta lite rubriker på det jag bloggar om så tänker jag mig att det ser ut ungefär så här:

 • Mat & Recept. Jag delar med mig av både mina egna och andras recept, middagstips och tillbehör! Många av recepten har etiketterna LCHF och Paleo men i själva verket hittar du här massor med recept som är av ekologisk, ”clean” och framför allt god mat som passar in i livet oavsett livsstil och kosthållning. Testa dig fram och plocka dina egna godbitar.
  LCHF/PALEO, mycket nya (och gamla med för den delen) recept, tips och funderingar kring lågkolhydratskost överlag. Alltid ekologiskt och närproducerat så långt det går.
 • Kost, hälsa, välmående, kropp & själ – i allmänhet, min egna resa i synnerhet.
  Jag skulle säga att min resa vad gäller kost, välmående och hälsa aldrig tar slut. Den fortgår så länge jag vill att den gör det. Jag är otroligt nyfiken och intresserad av kost, hälsa, motion och välmående (och allt runtomkring). Kroppen är fantastiskt häftig och jag lär mig om den och mig själv hela tiden. Det är helt enkelt ett stort intresse för mig och jag är tacksam över att jag mer och mer lärt mig att allting inte är så svart och vitt. Att jag läser fakta och ord med ett öppet sinne. Det är med nyfikenhet jag läser, testar och reflekterar kring kost och hälsa. Jag gör det för mig själv och tillsammans med mig själv.
  Jag har delat med mig av det mesta. Det innefattar allt ifrån min sjukskrivning våren 2014 då jag som 23-åring gick in i väggen och blev sjukskriven med orden ”utmattning och depression”, ett kvitto på en alldeles för lång period med otroligt högt ställda krav på mig själv bland annat, till min egna viktresa då jag själv har gått ner i vikt på LCHF/Lågkolhydratskost, till personlig utveckling då jag ständigt arbetar med mig själv och tror på förändring, för att till sist väva in lite träning, yoga & meditation.
  En härlig blandning med andra ord där jag har mina egna erfarenheter som guide och utgår ifrån mig själv och min kropp.
 • Har ganska nyligen blivit husägare och delar livet i huset på västkusten med min kick ass-sambo och vår galna men fantastiska hund Billy, som är en släthårig Kromfohrländer. Finns få ställen och tillfällen som jag laddar så bra energi som när jag är i skogen med hunden. Så på min instagram blir det både en del hund och naturbilder.

Ni hittar mig på instagram som @linapetersen.se där jag delar mycket bilder!
Jag hoppas att vi ses där 🙂

Fråga gärna om du undrar något! 🙂

Du får mer än gärna låna och dela mina recept, dom är till för att inspirera, men länka då hit så att jag ser vart mina recept och idéer tar vägen!

Ta hand om dig!
/Lina

Kommentera