Vem är Lina?

Lina heter jag och är en pratig och glad tjej på 26 år. Här på bloggen delar jag med mig utav det mesta. ”Livet, universum och allting”, som jag brukar säga, men om man skall sätta lite rubriker på det jag bloggar om så tänker jag mig att det ser ut ungefär så här:

  • LCHF/PALEO, mycket nya (och gamla med för den delen) recept, tips och funderingar kring lågkolhydratskost överlag. Alltid ekologiskt och närproducerat så långt det går.
  • Hälsa – i allmänhet, min egna resa i synnerhet.
    Det innefattar allt ifrån min sjukskrivning våren 2014 då jag som 23-åring gick in i väggen och blev sjukskriven med orden ”utmattning och depression”, ett kvitto på en alldeles för lång period med otroligt högt ställda krav på mig själv bland annat, till min egna viktresa då jag själv har gått ner i vikt på LCHF/Lågkolhydratskost, till personlig utveckling då jag ständigt arbetar med mig själv och tror på förändring samt ett allmänt intresse kring välmående och hälsa.
    En härlig blandning med andra ord där jag har mina egna erfarenheter som guide, kanske som nycklar till dig och din egna resa igenom livet.
  • Har nyligen blivit husägare och delar livet med min kick ass-sambo och vår galna men fantastiska valp, Billy, som är en släthårig Kromfohrländer.
  • Livet som Lina, helt enkelt, och allt vad det innebär.
  • Mer specifikt vad jag bloggar om och vad du som läsare kan förvänta dig att hitta i min blogg finns här i detta blogginlägget 🙂

Ni hittar mig på instagram som @linapetersen.se där jag delar med mig av mycket bilder!
Jag hoppas att vi ses där 🙂

Fråga gärna om du undrar något! 🙂

Du får mer än gärna låna och dela mina recept, dom är till för att inspirera, men länka då hit så att jag ser vart mina recept och idéer tar vägen!

Ta hand om dig!
/Lina

Kommentera