Hushålla med energin

God morgon lördag! Vaknar med skönare feelings i kroppen idag, känns fantastiskt bra! 🌟

Den där tröttheten, oron och ångesten som jag skrev om igår är inte konstant, varje dag, utan allt det där går verkligen upp och ner, som en berg och dalbana.🎢

Så dagar som dessa, när jag vaknar med en härlig energi och är pepp, ja då gäller det att inte rusa iväg och fixa alla de där 17 grejerna ja vill fixa med i huset samtidigt. För då kan man ge sig fanken på att cementtröttheten och oron kommer som ett brev på posten ✉

Där ligger den stora utmaningen för mig. Att inte springa iväg med min energi. Jag är lite (läs mycket 😅) ivrig av mig och tålamod är ju inte min starka sida men i det här läget när kroppen sagt ifrån på skarpen om att den är utmattad, ja då måste jag träna på att ta det lugnt och hushålla med energin 😌

Tänk vad livets alla upp och nedgångar lär oss ☝🙏 Häftigt tycker jag 🌟

Kommentera