Erfarenheter & reflektion

​Denna hektiska jobbvecka och den hektiska jobbperioden börjar äntligen lida mot sitt slut 😥 Jag känner i hela kroppen att det varit intensivt och det känns extra tydligt efter arbetsdagen idag då detta var första dagen, i denna perioden, med lite lugn. 

Jag känner hur trött jag är, alltså inte trött i som att jag vill gå och sova, utan en annan slags trött. Hjärnan är lixom trött av alla intryck, nya grejer och av det höga tempot. Jag är ju inte riktigt van vid konsultjobbet ännu. Då det är sjukt intensivt en period av månaden för att sedan bli lite lugnare en period, innan nästa intensiva period börjar. Jag har ganska precis gjort 1 1/2 månad på nya jobbet, så det hela är ju fortfarande väldigt nytt för mig ☺ Jag är mer van vid ett och samma jobbtempo, hela tiden. Så det ska bli intressant att se vad jag tycker om dessa växlingarna 😌

Hur som helst så sitter jag i soffan jag kan inte direkt säga att jag har Billy bredvid mig utan snarare mer PÅ mig, sovandes 😍 Jag dricker mitt favvo-te och så läste jag dessa orden och det var då jag kom att tänka på min period på nya jobbet och ja ”experience will give you wisdom” 🙏

Erfarenheter är guld värda tycker jag. För jösses vad man växer och utvecklas av dom. Men för att ta till sig erfarenheterna och kunna utvecklas av dom så krävs det lite reflektion och det är de jag ägnar mig åt här i soffan ikväll. Reflektion 💫

Kommentera