Jag väljer lycka! 

​Alltså tack! ❤

Tack för alla fina kommentarer och den responsen jag fått på mitt ärliga inlägg, där jag skrev av mig om resan fram till det tillfället då jag ber min sambo ta en bild på mig, sådär som på bilden här nedanför, helt frivilligt och i bikini 👙 

Gamla Lina hade aldrig bett om det! Gamla Lina hade inte suttit där i bikini och känt sig fin, snygg och njutit av en kall öl – samtidigt! 

Jag valde, för något år sedan, att byta fokus. Jag bytte viktfokus/hets mot att börja jobba med min självkänsla och mina tankar 🙌

Jag sticker inte under stol med att min viktminskning inte har gjort mig gott eller boostat mig psykiskt, för det har den! 

Jag tror på hälosamma och härliga kurvor! 😀 En sund kost och motion för välmående. För ditt välmående, ingen annans. Jag tror på att balans inifrån också ger balans till utsidan. Jag tror på glädje, positivitet och kärlek! ❤ Kärlek till dig själv. Det är så mycket roligare och skönare att bli älskad när man älskar sig själv! När du lixom håller med personen som tycker att du är fin. Och snygg. Och kick ass! För du är just allt det där. Du är ju du och det är de absolut bästa med dig! ✌

Kommentera