Skillanden på min viktresa

​A throw back and just a little reminder ☝

Jag har gått ner ungefär 14 kg med lchf och lågkolhydratskost och det är fantastiskt, tycker jag! Jag mår så jäkla mycket bättre på lågkolhydratskost och framför allt av en kost som knappt innehåller gluten eller socker 👍

Jag är inte klar med min viktresa ännu. Men skillnaden från förr och nu är att välmående går före vikt. 

Att må bra, att utvecklas med mig själv och att våga vara jag är viktigare än vad det står på vågen. Vikten står inte längre i centrum och det är så jäkla skönt 👏

Jag har gått ifrån en period där jag var rädd för kolhydrater och trodde att jag skulle gå upp i vikt om jag åt ett halvt äpple 🍎

Jag har lärt mig sååå mycket på vägen! För att jag lärt mig att lyssna på kroppen. Jag tillät mig själv att börja lyssna inåt. På mig ❤

Sen ska jag inte sticka under stol med att jag mår bättre när jag är 14 kg lättare och känner mig finare och mer tillfreds med mig själv, bland annat just för ATT jag HAR gått ner i vikt ☺

Men ni ser bilden till höger? Den är från i somras 🌞 Och jag har en öl i handen 🍺 och jag ler och mår så bra där 😀  Och jag har familjen omkring mig just när den där bilden tas 📷

Glöm inte det! Att du mår bra är alltid de viktigaste! 💫

En kommentar till “Skillanden på min viktresa”

  1. Jag vet precis det där med vikt- och lchf tänket. Jag blev så förvirrad av olika information på nätet om lchf, GI, paelo osv osv så allt blev bara en stor röra. Men från augusti till oktober var jag med i ett ”gå-ner-i-vikt-program” på gymet med ett stort jädrar-anamma-fokus på att gå ner minst tio kilo innan jul. Efter halva tiden ändrade jag fokus; hitta balans, komma in i bättre matvanor osv osv. Vår tränare hade föreläsning ca 1gång i veckan och det var så jävla bra! Just om detta galenskap till kolhydratsrädsla som börjat existera. Det är fått mig till att inte gå banans och bara fokusera och stressa över maten; ren och bra mat kommer man långt på, eller hur? 😊 Tack för att du delar med dig! Kram 💕

Kommentera