En liten fräckis!

​Nu tänker jag vara lite fräck! 🙊

Är du, precis som jag, en sån som lite då och då beställer saker och ting över nätet? 😀 När du vet med dig att du ska beställa ifrån Bodystore, Ellos eller Sportamore (eller booking.com som ligger med i mina reseinlägg) så får du MER än gärna gå in på deras respektive hemsidor via min blogg här.

Du går alltså först in till mig här på www.linapetersen.se sedan klickar du på någon av bilderna/reklamen för antingen då Bodystore, Ellos eller Sportamore och så kommer du direkt till deras hemsida. Du hittar tex Bodystore och Ellos här till höger på bloggen, Sportamore ligger där nere tillsammans med Ellos och Booking.com hittar du i mina reseinlägg där jag själv använt Booking för att boka bra hotell. 

När du klickat och sedan kommit in på butikens hemsida så handlar du preciiis som vanligt och behöver inte tänka på lilla mig. Om du inte vill tänka på mig förstås 😉

Det kostar dig ingenting extra 💃 Men däremot gör du mig otroligt glad och du bidrar och stöttar www.linapetersen.se och dess innehåll. För hur kul och coolt det än är att hosta och driva min hemsida själv så är det inte heeelt gratis. Så om du gillar det jag gör och vill stötta mig och mitt bloggande så är jag otroligt tacksam för den här typen av hjälp ifrån dig som läsare.

Tuuuusen tack och lova mig att du tar hand om dig i helgen! ❤

Kommentera