Som en annan mästerkock

Alltså, jag måste få skryta lite. Jag har nämligen precis svängt ihop en middag som en annan mästerkock.
Det började med att jag inte alls kände för att gå och handla. Så vad gör man då? Jo, man (läs jag) gör en kopp kaffe och dyker sedan in i kyl och frys för att se vad som kan komma att komponeras ihop till en eventuell måltid.
Är det förresten bara jag som behöver ha kyl och frys öppna,  bokstavligen, under det här momentet? Jag kan inte tänka lika bra på vad jag ska laga om kylskåpsdörren är stängd, haha.

I kyl och frys hittade jag fläskkarré, någon form utav nötkött och frysta haricot verts. I kylen väntade det största vitkålshuvudet du kan tänka dig och lite gullök. Vips så hade jag hittat basen till min middag.
Och nu, nu vet jag vad du tänker. För att jag tänkt precis samma sak i det här ögonblicket. Något i stil med ”det var ju just en fancy måndagsmiddag du kom på Lina”.
Men, hold it right there.
Jag tog fram mästerkocken inom mig och svängde ihop allt de ovanstående men adderade även färsk persilja, kalvfond och rödvin. Yes, like a boss!
Jag vet att det inte ser mycket ut för världen men oh boy vad gott det blev 😉

image

Kommentera