Måndag idag, mina damer och herrar, en ny vecka och nya möjligheter. Jag är på strålande humör och det har jag vädret att tacka för! För äntligen fick vi snö här i Göteborg också. Ni har säkert lärt er vid det här laget att jag är som ett barn så fort det kommer lite snö eller handlar om jul. Sedan hade vi ju redovisningen idag skolan och den gick grymt bra så det känns skönt att kunna lägga det bakom sig. Pusta ut lite! Nu, skolmässigt, gäller det att lägga all krut på tentan som vi har precis innan jullovet. Det blir min första tenta men jag antar att det är som ett vanligt prov. Lite annorlunda betygsättning dock men så är det när man läser på högskolan, har jag fått lära mig.

Efter skolan idag tog jag en svängom på Avenyn. Sprang bla in på Intersport och köpte mig ett par nya termobyxor. Vet inte om det är några vuxenpoäng på det? Men jag slipper i alla fall frysa när jag ska ut och vandra 😉 Jag ville nämligen ut på en runda i parken både i lördags och söndags men stannade inne med anledningen att det var för kallt ute och jag kände själv att det var en av dom sämsta anledningarna jag kommit med på länge.. Så med mina nya termobyxor finns det inte längre några kassa anledningar till att inte ge sig ut.
Så gissa vem som ska svida om till träningskläder och ge sig ut i vinterlandskapet? JAG! 🙂
Skall nog nörda mig lite extra och lyssna på julmusik medan jag är ute.
Hoppas ni har haft en bra måndag också!
Fick en förfrågan om recepten på det jag bakade igår men ni får hålla er lite till, dom kommer upp i egna inlägg senare.

Såg att bildkollaget inte kom med i inlägget igår, tokigt. Ni får se det ni istället!
IMG_20121202_221644

Kommentera