This weekend!

Idag var det dags, årets första julbord stod på schemat. Behöver jag ens säga hur gudomligt gott det var? Kors alltså, mumsigt som tusan. Vi hade bokat bord, för hela stora familjen, på Hamnkrogen inne på Liseberg. För mig var detta första gången jag var på ett sånt här stort julbord och jag tvekade inte en sekund när jag bestämde mig för att det absolut inte var den sista 😉
Dom hade allt ett julbord ska ha och lite till, eller lite till, ganska mycket till om jag ska vara helt ärlig. Efter julbordet tog vi en promenad i parken, jag älskar jul på Liseberg men vädret gjorde att vi inte stannade så länge. Det regnade och regnade och regnade… Jag och min sambo köpte i alla fall två stycken munblåsta och handmålade jul-kulor som vi tänkte hänga i sovrummet, jättefina. Det var dock det enda som inhandlades men jag är inte ledsen över det, kommer nog bli ett mysigt besök till där innan julen är över.

När vi kom hem fick vi något slags städ-ryck, jag och Mikael. Vetti sjutton vad det kom ifrån men det är lika bra att passa på när båda är på sådant humör. Så nu är lägenheten skinande ren (igen, jag städade ju i fredags men hunden hårade ner både här och där).
Det har minst sagt varit en bra helg. Vovve-mys och supergod mat i fredags, filmkväll och sedan en sovmorgon på det. Tråkigt väder på lördagen vilket förstörde en långpromenad med hunden, som jag hade planerat in men på eftermiddagen var vi bjudna på 8-års kalas så jag var inte ledsen så länge 😉 Ett trevligt kalas med en glad 8-åring och sedan lite mer myskväll på det med lite ostbricka och vin, sent på kvällen.
Lite sovmorgon imorse och dagen idag har ni ju redan koll på!
That’s my weekend.
Fick ytterligare ett ryck nyss, slängde ihop ett nytt bröd som jag precis tog ut ur ugnen. Det verkar som att det blev bra!
Recept kommer i ett eget inlägg 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera