Mysmorgon

God morgon! För mig är det fortfarande morgon, mysmorgon. Vinkade av min sambo för bara en liten stund sedan, han tog också sovmorgon idag. Så jag gick upp och höll honom sällskap det sista, innan han skulle gå. Så här sitter jag nu med tända ljus omkring mig och är supermätt. Det var lite too much att äta både gröt och en smörgås men väldigt gott, som tur var!
Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska hitta på nu. Jag har lite olika alternativ men mest känner jag mig bara seg och trött…
Får se om lite jul-musik och bloggar kan pigga upp mig 🙂 Hade varit skönt att utnyttja denna förmiddagen lite och inte bara slappa, behöver inte befinna mig i skolan förrän vid 13-tiden idag nämligen.
Vi får se vad det blir av mig!
Det står mellan träning och plugg men jag antar att jag skulle kunna lyckas med båda delarna! Jag vill egentligen in till stan och kolla på lite kläder. Låter ju knasigt när man just blivit student kanske men vi ska på julbord på söndag (gissa om jag längtar, skall bli så fruktansvärt gott!) och jag hade velat ha något snyggt med paljetter på mig då. Vet inte varför jag fastnat för just paljetter men det passar ju in på ett julbord. Jag hittade en galet snygg klänning hos nelly.com men jag känner att en paljett-klänning inte är det smartaste draget, just på söndag. För efter julbordet skall vi nämligen gå en runda inne på Jul på Liseberg och det lär ju inte vara direkt varmt. Så klänning får jag nog skippa. Då tänkte jag att jag skulle ha mina nya, svarta jeans och något snyggt linne eller topp till. Kanske kan ta en sväng på fredag och kolla efter något snyggt. Hade ju velat ha min sambo som smakråd 🙂
Äsch, det löser sig! Men det är inte lätt att vara Lina alla gånger, dessa i-landsproblem dyker upp titt som tätt! 😉

Kommentera