Första julklappen!

Äntligen har jag beställt första julklappen (!) och har faktiskt ägnat en liten stund åt att fundera ut några klappar till. Känns bra att ha kommit igång, fick lite smått panik när jag insåg att allt det där skall vara klart om en månad. Svisch säger det så är det julafton! Vet att jag kommer ha mycket annat i tankarna dagarna innan jul, så det är lika bra att börja nu. Tror inte direkt att jag är tidigt ute, folk har nog börjat med julklappar för längesedan.
Fick även skrivit lite på min egna önskelista. Jag fyller ju år några dagar innan jul så jag kan önska mig massor! 😉
Dock är det svårt att komma på något när man väl sätter sig ner för att skriva en önskelista men jag brukar inte ha de minsta problem med att få en lång lista till jul, så jag oroar mig inte ett dugg.

Det är ju tisdag idag och jag är trött som tusan, så allt är i sin ordning! Har lite skolgrejer att pyssla med, om jag lyckas hålla mig vaken, annars tänkte jag förbereda skolväskan till imorgon och sedan krypa ner i sängen. Har en lång dag i skolan imorgon och sedan är det cykel activio som gäller, så träningsväskan skall förberedas innan jag slocknar.
Tidigare idag hade jag ju lite beslutsångest men jag löste det genom en 50minuters power walk i parken och sedan blev det lite styrka, dusch och så var det dags att bege sig till skolan. Bra tisdag med andra ord men den har gått ruskigt snabbt!
Vi hörs imorgon 🙂

 

Kommentera