Julstämning, kort och enkel middag!

Sådär, nu har jag umgåtts med plugget en stund. Är fruktansvärt trött – mitt tisdags-syndrom har kommit lite tidigare än vanligt!.. Är alltid tröttast på tisdagar men jag sitter redan nu och försöker hålla ögonen öppna. Blir lite bloggande tillsammans med en kopp te och sedan tänkte jag krypa ner. Kommer antagligen somna som en stock, gott! 🙂
Har varit en bra måndag annars, trots att jag hade en dejt med tandläkaren kl 15. Fy men jag var en riktigt duktig tös och klarade av att fixa tanden utan bedövning! Det ni 😉
Efter tandläkaren satte jag igång att göra julkort, årets första och dom blev faktiskt bra. Hade så klart julmusik på högsta volym i bakgrunden och pysslade för fullt tills min sambo kom hem. Vi har nämligen en överenskommelse här hemma, haha. Ingen julmusik, jag får dock lyssna för mig själv, innan första advent. Kanske låter hårt men jag klarar mig riktig fint! (Läs, lyssnar som en tok när Mikael är borta!)
Så när han klev innanför dörren var det slut på jul-myset och dags för middag. Jag hade fixat en superenkel men supergod middag. Marinerade kycklingfiléer i olja, soja, lite grädde och garam masala-krydda. La det i en form och in i ugnen i 200 grader.
Under tiden slängde jag ihop en sallad med lite olika grönsaker i, bla avokado och fetaost. Fetaost är ju ingen grönsak men ni fattar 😉
Till det hade vi en lime-dressing. Enkelt va?

Tänkte dela med mig av receptet på mitt egna vörtbröd som jag bakade igår. Är otroligt stolt över att jag kommit på receptet själv eftersom det blev så himla bra, haha. Låna gärna receptet men berätta vart ni fick det ifrån, det blir roligare då 🙂
Receptet kommer i ett eget inlägg! Stay tuned.


Kommentera