Varnar känsliga läsare

God morgon! Vill varna känsliga läsare för en extremt hurtig Lina, denna morgon 😉
Klockan ringde vid 6 och väckte mig och 40 minuter senare befann jag mig i omklädningsrummet på gymmet. Första tanken var att jag var knäpp men dom tankarna försvann ganska snabbt och jag blev istället taggad och tyckte det skulle bli kul. Kul med 45 minuters cykel activio!
Kul är verkligen att försköna sanningen, det var ett riktigt jobbigt pass men det känns så klart grymt bra, nu efteråt.
Jag har tagit en dusch och fått i mig lite frukost. Känner mig allmänt nöjd!
Igår, efter träningen provade jag en av gymmets egna proteindrinkar. Mest för skoj skull. Jag valde en som dom kallar för kaffe-kicken och den var riktigt god och mättande men jag kan ju inte låta bli att tänka att jag skulle kunna göra det bättre själv. Så gissa vad jag sitter och dricker?
Jo, en kaffe-kicken á la Lina. And guess what, den blev ruskigt god! Tänkte dela med mig av receptet lite senare idag. Vill man inte ha proteinpulver i kan man ju göra den som en vanlig, god shake också. För smakerna passar riktigt bra ihop!
Jag skall göra mig i ordning nu en sväng och bege mig ut på lite ärenden. Efter det är det plugg som står på schemat!
Så vet ni vart ni har mig denna gråa fredag!
Vi hörs 🙂

Kommentera