Tid

Det är konstigt det här med att ha tid till saker och ting! I måndags, när jag var trogen mina böcker, hade jag ändå på något konstigt vänster tid till att blogga. Men igår, när jag var som mest ledig (jag tränade inte ens) så blev det minsann inget bloggande. Och så idag, onsdag morgon och här sitter jag och bloggar…
Men jag var faktiskt uppe i lite extra tid idag, så att jag sitter här med ”lite tid över” är egentligen inte så konstigt. Vi har ju renoverat vårt badrum för några månader sedan men det finns andra lägenheter i föreningen som inte är klara med det. Så det är fortfarande en massa jobbar-gubbar runt omkring mellan kl 7 och 16. Så idag, har dom satt upp en lapp om att dom behöver stänga av elen, i samtliga lägenheter för något jobb i den stora el-centralen. Men dom har inte skrivit någon tid. Så, det kan ju vara när som helst mellan kl 7 och 16. Oftast börjar dom ju på morgonen och låter arbetet pågå hela dagen så jag såg ju framför mig hur hela vår lägenhet blev kolsvart, prick klockan 7! Så jag klev upp lite tidigare idag och passade på att göra ordning frukosten och mig själv. Det blir så mycket jobbigare att göra allting i mörker 😉
Men faktum är, att dom inte stängt av elen än. Jag kan tänka mig att dom gör det efter kl 8, när dom flesta har gått till jobb och skola.
Så därför mina vänner, blev det lite morgon-bloggning och det är ju alltid trevligt!
Sedan har vi lång dag i skolan idag så jag kommer inte drabbas av det här arbetet med el-centralen, alls, vilket är otroligt skönt. För just en sån här dag då man inte har någon el kommer man bara på saker man behöver göra som har med el att göra. Det slår aldrig fel!

Ikväll är det äntligen dags för ett 60 minuters cykel activio-pass- Jag har nog blivit lite skadad för jag längtar alltid efter onsdagarna numera!
Grymt är det.
Kanske att vi hörs ikväll, nu är det dags att gå.

Kommentera