Bra helg och plugg!

Har haft en söndag som innehållit det mesta. Det blev en lång sovmorgon och jag låg kvar extra länge i sängen när jag hörde att det spöregnade på utsidan. Extra mysigt! Frukosten bestod av hembakat valnötsbröd och lite keso-frutti. I all sin enkelhet faktiskt men riktigt gott ändå.
Efter frukosten satte jag mig på bussen hem till mamma och pappa (bilen stod kvar hos dom sedan igår), det var ju en far som skulle få en liten present! Så det blev lite mys där innan jag och bilen tog vägen om ica för att handla kvällens middag. Grillad kyckling och revben samt lite tapas-ost, mums. Efter middagen satte jag näsan i böckerna och spenderade några timmar med att plugga företagsekonomi.
Blev färdig lagom till Solsidan och tur var väl det, för idag var ju avsnittet till och med roligt 😉
Efter det har jag spenderat en stund vid datorn, uppdaterat mig via lite bloggar och så där.
Har annars haft en toppen-helg med stora familjen! Vi hade en grym födelsedagsmiddag för min bror igår, åt riktigt god mat och skrattade en massa. Precis så som det ska vara.
Jag blir inte så lång-randig idag för jag vill gärna hinna läsa lite i min nya tidning innan det har blivit dags att släcka lampan och sova.
Vi hörs mer i veckan!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera