Jag är inte värst!

Slutade tidigare idag så jag hinner utan tvekan till cykel-passet ikväll. Strålande! Jag känner mig dock inte lika strålande, tror det är vädrets fel, men jag vet att det känns grymt bra efteråt. Så jag har bestämt med mig själv att jag minsann skall åka till gymmet om en stund. Jag var hemma i samma tid som vi annars skulle ha slutat, skönt. På vägen hem stack jag och en klasskompis in på Bokia för att shoppa lite nödvändiga saker och jag sa då ”Man vet att man blivit en riktigt student när man sticker till Bokia, direkt efter skolan och kallar det för shopping” 😉 Så nu är jag student på riktigt! Det har gått riktigt bra idag också och vi blev taggade på att köra igång på riktigt. Har haft två föreläsningar idag och dom gav riktigt mycket, kul. Tänker att jag inte skall gå in mer på det, det blir en sån lång historia då. Ni kommer att få lite skol-info ändå!
Jag sitter, tro det eller i soffan med den mysiga filten omkring mig och en kopp te på bordet. Det luktar jättegott, jul-te såklart och julmusiken är på i bakgrunden. Får passa på att göra det idag/ikväll, för imorgon kommer min sambo hem och han är inte riktigt lika förtjust i julmusik som jag, haha. Vi krockar lite på den punkten, om vi säger så! Men jag är överlycklig, har ju kunnat spela högt flera dagar irad nu. Tänkte snart ta tag i att göra min egna glögg också (den enkla varianten). Det behöver ju inte betyda jul, enbart. När det är så här ruggigt och kallt ute är det ju toppen att värma sig med lite glögg. Eller hur? Och jag kan ju inte njuta eller bjuda på min egna glögg i koppar .. Så då måste ju glögg-muggarna fram, inte sant? Och jag har ju mer än gärna någon mandel eller två i min glögg så då är det lika bra att plocka fram hela vårt glögg-set med skålar och allt. Visst? 🙂
Det går nog Mikael med på, bara han slipper julmusiken! Helt ärligt så kan till och med jag tycka att det kanske är lite tidigt att plocka fram glögg-setet men det funkar inte att dricka glögg i en kopp. Och det finns folk som redan börjat julbaka och gud vet vad. Så älskling, om du läser det här, jag är inte värst! Haha.
Skall ladda lite inför träningen, vi hörs senare!

Kommentera