Alot

Vart skall man börja? Det har varit en riktigt bra tisdag, eller en riktigt bra första dag i skolan. Det känns fortfarande lite konstigt, konstigt att jag börjat eller vi, jag kan numera skriva vi eftersom jag faktiskt har träffat mina klasskamrater idag. Hela bunten! Vi är ett gäng på 28 stycken och även om jag inte pratade med alla idag så känns det som att vi kommer att bli en bra klass, ett bra gäng! Så det känns otroligt skönt. Imorgon fortsätter introduktionen, en hel dag med spännande grejer. Det ser jag fram emot! 🙂
Imorgon börjar vi dock lite tidigare så jag har faktiskt redan krupit ner under täcket. Det har varit mycket att ta in idag så jag är faktiskt en trött tjej. Trots det fick jag tummen ur och tränade efter skolan (det gick av bara farten nyss att jag skrev ”efter jobbet”…haha). Energin ville inte riktigt infinna sig men jag sa till mig själv att det inte gör så mycket. Imorgon står nämligen 60 minuters cykel activio på schemat och det ser jag fram emot! Har redan packat ihop träningskläderna så att jag hinner kommer hem, landa en liten stund och sedan åka till gymmet. Jag borde hinna! Jag måste hinna! Om inte annat så får jag väl byta om på vägen till gymmet eller nått, haha. Äsch, kläderna ligger redo så jag löser det på något vis.
Annars så har jag haft en mysig kväll, för mig själv. Min sambo är iväg och jobbar i några dagar men kommer hem i slutet på veckan, som tur är. Det är skönt att vara ensam ibland men det är inte alltid så roligt. Det kan vara gott någon dag in i mellan men måndag – torsdag är nästan för långt! 😉
Dock går det ingen nöd på mig. Jag har spelat julmusik idag igen, haft levande ljus och druckit te. Perfekt tisdags-mys 🙂

Kommentera