”Oförskämt bra”

God morgon världen! Måndag betyder ny vecka och nya möjligheter. För min del stämmer det uttrycket otroligt bra in med tanke på att jag börjar skolan imorgon. Börjar redan bli nervös! Är mest nyfiken på vilka som hamnar i min klass, hoppas att ålderskillnaden inte är allt för stor. Men jag har ju redan fått en liten hint om att jag antagligen blir yngst i klassen 😉 Det gör mig ingenting! Imorgon kl 10 är det hur som helst upprop, skall bli kul.
Jag har en oförskämt bra (försökte komma på något annat ord än galet bra, eller otroligt bra) morgon idag. Klev upp för en liten stund sedan vilket betyder att jag haft en skön sovmorgon. Tur var väl det, hade otroligt svårt att somna igårkväll. Jag har alltid det på söndagar, av någon konstig anledning. Så jag pussade bara Mikael hejdå imorse och somnade sedan om igen.
Så, här sitter jag nu och laddar inför en tur i parken. Om det bara blir en promenad, power walk eller jogging får humöret bestämma. Tänkte i vilket fall som helst ta rundan som är ca 8km. Efter det blir det dusch och sedan åker jag iväg för att jobba i några timmar. Sista dagen på jobbet idag, kommer kännas otroligt konstigt! Det är många blandade känslor och tankar men jag tror att det blir bra det här. Fast absolut sista gången är det inte idag, vet att jag snart kommer att komma tillbaka, så det känns ändå okej.
Efter jobbet åker jag hem till mammsen och äter middag tillsammans med henne, sedan skall jag göra henne och Lena fina i håret! 🙂
Bra måndag med andra ord. Hoppas ni också har en bra start på veckan!
Vi hörs!

Kommentera