Mysigt för kollegorna!

God morgon!
Fick en stund över på jobbet så jag har precis varit inne i vårat personalrum och fixat lite. Jag jobbar min näst sista dag idag och det känns lite knasigt. Det skall bli otroligt roligt att börja skolan och jag är redan lite pirrig inför nästa vecka men jag kommer ändå att sakna jobbet, framför allt kollegorna. Så jag fixade i ordning och skrev en liten hälsning till alla. Personalrummet är ju det rum som ger oss chansen att koppla av för en stund, mitt på dagen så jag funderade lite på hur man gör det som bäst. Kopplar av alltså. Jag kom fram till, tända ljus, nybryggt kaffe, en kopp te, olika sorters mörk choklad och såklart sällskap av goa kollegor!
Jag jobbar på måndag också men bara halvdag plus att det kändes mysigare att piffa till det lite såhär på en fredag.
Nu skall jag in och jobba igen. Vi hörs i helgen! 🙂

Kommentera