Spa, Jogging, Omelett, Grinig, Energi ..

Jag har det nästan för mysigt just nu. Om man nu kan ha det för mysigt?!
Jag har hela lägenheten för mig själv, tända ljus, spa-musik i bakgrunden, precis bläddrat igenom det sprillans nya numret utav Topp Hälsa och har självklart myskläderna på. Som pricken över i:et är jag även nytränad, nyduschad och har nymålade naglar. Vi klämmer in en kopp te också så vet ni precis vad jag pysslar med en tisdag som den här. Hur mysigt? Jag känner mig verkligen avslappnad ifrån topp till tå, otroligt skön känsla. Varför har jag inte kommit på det här tidigare? En briljant idé om jag får säga det själv. Precis vad jag behövde!
Efter träningen förut slängde jag ihop en otroligt god omelett (borde äta omelett oftare. Sjukt enkelt och fruktansvärt gott!) Hade bland annat i tacokrydda och purjolök. Blev en hit!
Men allt har inte varit guld och gröna skogar idag. Hade inte den bästa starten på löpar-rundan idag men som tur är är jag riktigt envis och skam den som ger sig, visst heter det så.
För det första var det otroligt motvilligt och nästan jobbigt att ta sig ut till parken. Jag satt en lång stund med träningskläderna på och försökte ladda och peppa. Tillslut fick jag sparka ut mig själv. Vägen till parken kändes tung, tråkig och allmänt blä. Det var kallt som tusan fastän jag hade på mig bra med kläder. Den positiva energin flödade inte direkt… Så jag sa till mig själv att det får bli vad det blir. En powerwalk är inte dumt det heller (men jag hade ju bestämt med mig själv att jag skulle jogga!). Så jag började att gå och det kändes okej men det var faktiskt riktigt kallt så jag kom snabbt fram till att det ändå vore bäst om jag joggade för då kommer jag hem snabbare. Så jag började jogga, i typ 2 minuter, innan jag bröt och började gå igen. Benen kändes ju som bly. Ännu mera blä!! Så jag gick en liten bit, raskt och tänkte att det får väl räcka då. Det är ju bra mycket bättre än att ligga i soffan (!)
Så blev jag omsprungen av värsta hurtiga paret och det fick minsann igång mig. Jag pluggade i musiken i öronen (fattar inte varför jag inte gjorde det tidigare men lilla Lina (läs griniga) ”kände” ju inte för musik!..) och påbörjade joggingetapp 2. Med betydligt bättre utgång! Jag joggade runt hela min tänkta runda och fick tillbaka både värmen och energi på köpet. Lucky me! Så det slutade lyckligt ändå 😉

Imorgon efter jobbet är det cykel activio som gäller (med fina fia) och då kan inte humör i världen stoppa mig!
Laddar redan 🙂

Kommentera