Indiskt

Gosh, det var ju galet gott med indisk mat! Restaurangen vi var på ikväll får helt klart 10 poäng ifrån mig, om man nu skall poängsätta restaurangen på en skala 1-10. Vi var otroligt nöjda allihopa och hade det hur trevligt och mysigt som helst. Medan dom andra smaskade i sig efterrätt så njöt jag av en cappuccino. Är fortfarande mätt och tänkte faktiskt vara så redig och snart krypa ner i sängen. Med risk för att låta gammal men det är ju faktiskt en dag imorgon också 😉
Dock inte vilken dag som helst, jag har valt att kalla den dagen med stort D – ”Diskmaskindagen”! Ni förstår nog inte hur otroligt skönt det skall bli med diskmaskin. Jag kan knappt förstå det själv. Underbart! När den blivit installerad imorgon så bjuder vi på middag som tack för hjälpen och då kommer även farmor och farfar hit. Många att laga middag till men det gör ju inget, diskmaskinen diskar ju. Jag vet redan vad jag ska bjuda på, en simpel men ack så god rätt som går hem hos dom allra flesta och som går att variera i all oändlighet. Recept får ni imorgon!
Vi hörs!

Kommentera