Det krävs lite jävlar-anamma!

Jag har legat på soffan och kollat på serier hela dagen (!) men vem tusan blir piggare utav det? Egentligen? Skall jag vinna över den här satans förkylningen så krävs det lite jävlar-anamma!! Så jag har precis hoppat i mina skönaste träningskläder (varför har jag inte haft en underställs-tröja förrän nu?) och tänkte ge mig ut på en promenad. Solen skiner, himlen är nästan helt blå och det är omkring 10 grader ute. Det är med andra ord en perfekt höstdag, precis en sån som jag älskar. En promenad i parken borde ju definitivt ge mig mer energi än att ligga på soffan och glo på New girl hela dagen. Jag vet inte riktigt vad mitt uppvaknande kom ifrån, haha men det är lika bra att köra på och jag är ju inte helt ute och cyklar i mina tankar.

Det är alltså promenad vs förkylningen som gäller! Lets go!
Jag återkommer 🙂

Kommentera