Trött som tusan!

Jag måste sluta! Sluta köpa hem så många olika, goda, te-sorter. Det är på tok för svårt att välja och bestämma sig 😉
Det blev tillslut, inte helt oväntat, en kopp med det gudomligt goda creamy raspberry. Tänkte bädda ner mig under filten i soffan och läsa lite i det senaste numret Mat & Hälsa innan det är dags för ett sista avsnitt av våra älskade Hollywood-fruar. Känner mig inte riktigt på topp idag alltså. Är otroligt trött och förkylningen går upp och ner hela tiden. Igår kändes ju allting toppen och löpar-rundan gick ju som på räls men antagligen kickade jag igång hela kroppen och rensar nu ut det sista av förkylningen. Åtminstone inbillar jag mig att det är så! Tänkte lägga mig i tid sedan och utnyttja min sovmorgon imorgon. Om jag inte mår helt kasst och blir hemma ifrån jobbet…Men eftersom jag har en myskväll ikväll är jag säkert frisk till imorgon 😉 Har nämligen legat på soffan sen jag kom hem, förutom när vi åt middag, då förflyttade jag mig ifrån soffan till köket med filten runt mig. Min sambo hade lagat en supergod middag. Fyllda paprikor med rökt skinka, köttfärs och fetaost. Mums! 🙂
Nej hörni, om jag ska hinna läsa lite i tidningen får jag avrunda här. Vi hörs imorgon, förhoppningsvis med mer energi!

Kommentera