Måndag

Oh yes, jag invigde mina nya löparskor idag! Dom är supersnygga, superlätta och såklart supersnabba 😉
Jag har haft en klassisk måndag med andra ord har jag varit skit trött och seg precis hela dagen. Vaknade lixom aldrig till liv. Var otroligt trött imorse men som tur var hade jag förberett mandelgröt till mig själv så det var bara att vispa ihop allting och värma. Smidigt och tur, för hade jag inte fått en ordentlig frukost i magen vet jag inte hur den här dagen hade slutat. Jobbdagen i sig gick ändå ganska snabbt och jag, trots brist på energi, studsade nästan hem för att hoppa i träningskläderna. Ville ju testa om både skorna och mitt nya underställ höll måttet! Och minsann, det kändes riktigt bra. Alltihopa. Rubb och stubb. Från topp till tå! Ni fattar vinken va? Nöjd tjej med andra ord. Jag tog mig runt en runda som är ungefär 8km och det är faktiskt lite stört att en runda på nästan en mil kan ge sådan energi. Stört men coolt!
Efter rundan tog jag mig ann middagen. På dagens meny stod ”Marockanskt långkok”. Det var precis lika gott som det låter! En höstgryta med massa spännande kryddor som stod och småputtrade i nästan två timmar på spisen. Vuxenpoängen på det tycker jag!

Tänkte turbo-läsa lite bloggar innan det är dags att sova och ladda inför tisdag. Behöver egentligen inte ladda något speciellt, skall jobba, hälsa på min farmor och farfar och sedan handla (på den grymma ican) men med tanke på hur ”pigg” jag varit idag kan jag behöva somna i tid.
Vi hörs imorgon! 🙂

 

Kommentera