Linas hamburgerbröd (Frallor) – LCHF/Glutenfritt

Här kommer receptet på det gudomligt goda frallorna/hamburgerbröden!
Enjoy!

Du behöver:
5 stora ägg

1 msk vispgrädde
2 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
2,5 dl riven ost
2 msk fiberhusk
1/2 tsk salt
1,5 tsk bakpulver

Gör så här:
Vispa äggen riktigt ”pösigt” med hjälp av elvispen (vispa minst 2 minuter!)
Blanda alla de torra ingredienserna i en separat skål och vänd sedan ner i dem vispade äggen.
Låt stå och svälla i 5 minuter!
Klicka sedan ut bullar på en bakplåtsklädd plåt och grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 20 minuter.
När jag använder mina frallor som hamburgerbröd strör jag över sesamfrön innan jag gräddar dem i ugnen.

12 reaktioner till “Linas hamburgerbröd (Frallor) – LCHF/Glutenfritt”

    1. Hej!
      Absolut. Det går lika bra att använda vatten eller varför inte mandelmjölk? Den rivna osten kan du skippa men ta då liiite mer vätska. Kör hårt! 🙂

Kommentera