Ny laptop för tusan!

Den väger ingenting, den säger ingenting, den behöver ingen sladd (batteritid på 10 timmar!) och den är såklart supersnygg. Vad snackar jag om egentligen? Om vi säger såhär, ordet laptop eller bärbar dator fick plötsligt en helt ny innebörd då förstår ni säkert att min nästan 7 år gamla laptop blivit ersatt av en ny, snygg och lätt liten sak.
Har varit som ett barn på julafton, hela dagen idag. Känns riktigt bra och visst är det så att ska man bli student, måste man ha en ny dator?!
Det var inte dagen med stort D av bara en anledning. Nejdå, cykel activio stod på schemat efter jobbet idag och jag har riktigt gått och längtat efter det passet. Körde järnet och det kändes riktigt bra efteråt! Nöjd, glad och vrålhungrig kom jag hem till en halvklar middag som min sambo påbörjat. Kycklinggryta med soltorkade tomater och rostad blomkål. Jättegott!
Sedan hoppade jag in i duschen, gjorde i ordning en kopp te och har nu tillslut landat i sängen med min nya dator i knät. Får utforska den mer i helgen eftersom klockan har en tendens till att springa iväg på kvällarna. Skall upp alldeles för tidigt imorgon så det gäller att jag somnar i tid.
Det har alltså varit en bra onsdag för min del och jag hoppas att eran varit lika bra! Fick lite sovmorgon imorse vilket var otroligt uppskattat ifrån min sida. Körde vägen om verkstaden och lämnade in bilen till farbror doktorn. Promenerade i stormen till jobbet och hade sen en väldigt lugn (för ovanlighetens skull) arbetsdag. Skönt med sådana in i mellan också.
Receptet på den goda men ack så enkla kycklinggrytan tänkte jag dela med mig av imorgon eftersom det blivit sovdags för mig.
Vi hörs imorgon!

Kommentera