Mango och ensam i parken!

Mina favorit-fruar har sagt tack och hej för denna gången och för min del har det blivit dags att krypa ner. Jag har haft kvällen för mig själv men det gjorde mig ingenting eftersom jag haft både fruarna och ett nytt te att roa mig med. Ett grönt te med smak av mango, helt gudomligt gott.
Har hunnit med en hel del idag vilket känns skönt. En effektiv tisdag, kan vi säga.
Efter jobbet stack jag in på Maxi för att komplettera med lite grejer till veckans kommande recept. För första gången kånkade jag matvaror på bussen. Jag har inte berättat det men den här månaden skall det sparas massor med hundralappar, jag har nämligen köpt ett busskort! Det kanske inte låter så otroligt men med tanke på att jag alltid tar bilen annars så är det ett ganska stort kliv. För lilla mig 🙂
Hittills har det funkat riktigt bra, det är inte så jobbigt att åka buss, egentligen. Vissa saker blir lite mer anständiga men för tusan, man löser det ändå?! Ja, jag är stolt över att jag lyckades handla lite idag trots att jag inte tog bilen, haha.
Men är det storhandling som gäller då är det okej att ta bilen, bara så ni vet! 😉

Så, efter att jag handlat och lassat in i kylen stod jag i valet och kvalet om jag skulle ta en runda i parken eller en runda på crosstrainern.. Jag tog mig i kragen, slängde på mig underställs-tröjan, pannband och resten av träningskläderna och gav mig ut på en rejäl pw i parken. Otroligt skönt och jag fick en sån jäkla energi så jag fortsatte att gå, längre än planerat och var ute i nästan en timme. Underbart och bra jobbat av mig. För, det hann ju såklart bli mörkt, lamporna i parken tändes och där gick jag, ensam, med en hörlur i ena örat och det andra hade koll på läget.
Det blev en enkel middag, korvgryta med lite allt möjligt i som blev löjligt god! (Behövde komma på något annat ord, kan inte skriva ”galet gott” om precis allt).
Jag åt i min ensamhet eftersom min sambo varit på vift med jobbet och ägnade sedan kvällen åt tvn och mitt nya, goda te. Bra tisdag med andra ord!

Kommentera