Besked

Go kväll!
Sitter i vanlig ordning i soffan med en kopp te. Har fortfarande en förkärlek till det nya creamy raspberry, både luktar och smakar gudomligt.
Det har varit lite torrt på bloggfronten den här veckan, det är inte lätt att jobba heltid, träna och prova nya recept samtidigt. Plus att jag fått två otroligt viktiga men samtidigt roliga besked som satt griller i skallen på mig. Sov inte mycket igår natt, låg mest och funderade. Det blir lätt så när man ska fatta beslut, stora beslut. Jag gillar inte beslut. Men jag har lärt mig att lyssna på min magkänsla och jag tror att det är bra. Det känns bra!
Jag skrev för någon vecka sedan att jag på min lediga fredag inte alls var speciellt ledig utan hade ett uppdrag att slutföra. Jag åkte iväg, pirrig och nervös men mest nyfiken och glad. Jag hade en skön inställning, jag peppade mig själv genom att tänka ”jag kan inte göra mer än mitt bästa. Räcker inte det, så var det inte väl inte meningen”.
Så, vid 11-tiden den fredagen klev jag av bussen i Mölnlycke. Använde mig av google maps (thank god för den uppfinningen) och hittade tillslut fram till Yrkeshögskolan i Mölnlycke! Jag har nämligen sökt en utbildning där, med start nu i höst och fick chansen att komma på antagningsprov. Hjälp, tänkte jag men det fick helt enkelt bära eller brista. Klassikt, men jag brukar ha en positiv inställning.
Så, först en intervju som gick alldeles strålande (!) och sedan tre skriftliga prova i svenska, engelska och matte, som också gick bra. Det kändes bra helt enkelt, jag kände mig nöjd.
Så igår trillade ett mail in. Jag har blivit antagen till utbildningen!! 🙂
Upprop sker den 6/11 , det blir en heldag och skolan bjuder på lunch. Sen kör vi! Det skall bli otroligt kul, spännande och jag lär vara trippelt så pirrig den där första dagen jämfört med när jag gjorde proven och intervjun. Men det är en annan femma. Jag blir helt enkelt student sent i höst!

Kommentera