God morgon frost!

God morgon onsdag, god morgon hösten och god morgon frost! Lite så känner jag idag. Är helt lycklig över att vakna till ett frostigt landskap idag och jag tänker minsann plocka fram min snygga vinterjacka, tjoho! 🙂
Dock så får min nya, fina skinnjacka hänga kvar idag också men den kanske kan få hänga med imorgon, med en tjock kofta under.
Ja hörni, så här har jag det en morgon mitt i veckan, ”jack-problem”! Det är vad jag kallar ett riktigt i-landsproblem.

Jag har precis fått frukost i magen och har haft en riktigt skön morgon här hemma innan jobbet. Älskar att ha sovmorgon in i mellan. Jag har varit extra hurtig och tagit en liten runda på crosstrainern också, innan frukosten. Egentligen hade jag velat gå ut och gå en promenad men det var kolsvart när jag gick upp vid 7 och jag är inte riktigt kompis med mörkret.. Så en stund på crosstrainern, dusch och frukost har jag hunnit klara av. Bra start på dagen!
Efter jobbet ikväll blir det pass spinning på gymmet. Har äntligen fått tummen ur att boka lite pass, har kommit på att jag tycker det är roligast då jag varierar min träning.
Så vi hörs nog efter det. Middagstips väntar er!

Kommentera