This weekend

Det har varit en otroligt bra helg! (Hade dock inte förväntat mig något annat, men ändå).
Har precis krupit ner i min egna säng, det är alltid extra skönt när man sovit borta i två nätter.
Helgen i Småland har varit lugn och mysig, precis så som vi tänkte oss. En sväng i byn på lördagen annars har vi slappat i lägenheten hela tiden. God mat och mysiga frukostar. Kan ju inte bli bättre! Det går alltid så fort när vi ses… Tiden alltså. Men som tur är så ses vi snart igen! Saknar dom redan lixom 🙂
Jag och mamma åkte i hyfsad tid idag och styrde vår kos (ja, jag gillar det uttrycket) mot Ullared och Gekås. Efterlängtat! Hittade inte vrål-mycket, höll mig under min tänkta max-budget och känner mig otroligt nöjd med det jag fick med mig hem. Grymt avslut på helgen med andra ord.
Trillade in i vår lägenhet kring 18-tiden och började direkt packa upp och ställa allting på plats. Hann med en 25 minuter på crosstrainern innan det var dags för varma mackor och Solsidan.

Nu är det dags att sova. Klockan ringer på tok för tidigt!
Vi hörs!

image

image

image

Kommentera