Inte en chans!

God kväll!
Har precis landat i soffan men det ska inte bli långvarigt. Jag har planer på att hoppa in i duschen och efter det är det hög tid att packa. Packa för en helt galet efterlängtad tjej-helg i Småland!! 🙂
Längtar så att jag nästan spricker.

Efter jobbet idag hade jag egentligen bokat in ett pass med Bodybalance men jag avbokade det igår. Insåg att jag inte skulle hinna allting som stod på mitt schema. Smart gjort, med tanke på att jag fortfarande sitter i soffan och inte ens har påbörjat packningen..
Jag ändrade tränings-planerna och ställde mig in på runda i spåret. Meeeen det är ju trots allt kanelbullensdag idag (ingen har väl missat denna knasiga dag?) och jag har sparat på ett kanelbulle-recept som jag velat prova länge. Så jag har faktiskt sparat det till idag.
Så jag satte igång att baka så fort jag kom innanför dörren 😉 Och efter lite stök i köket och ett disk-ryck så står det nu en plåt med nybakade bullar i ett skinande kök. Underbart!
Mindre underbart att det blir mörkt så fort. Inte en chans att jag ger mig ut ensam i parken. Plus att regnet bokstavligen vräker ner. Så jag körde 25 minuter på crosstrainern istället och avslutade med lite blandad styrka. Känns okej ändå!
Bjuder på en bild på mina fina och såklart goda kanelbullar med mandelmassa.
Nu – dusch – packning – läsa lite – sova – vakna, antagligen trött som tusan – jobba – bli hämtad av mamma och sen kör vi!
Vi hörs 🙂

Kommentera