Vilodag eller biodag

Sitter med en kopp te bredvid mig, dock inte hemma i soffan, utan i arbetsrummet på jobbet. Har rast en stund här innan lunch så jag passade på att låna datorn för att boka på mig lite träningspass. Har inte fått tummen ur till det tidigare. Men nu så äntligen!
Har saknat att gå på pass och jag har en hel del nya pass som jag inte testat tidigare som jag är ganska så nyfiken på. Min tanke är att blanda min träning hej-vilt under hösten.
Idag är det vilodag, eller vi kan kalla den för biodag. Efter jobbet är det nämligen bio inbokat, ska bli riktigt mysigt att gå på bio i detta höstrusk.
Nej hörni, dom sista minutrarna på rasten tänkte jag bläddra i senaste numret av Topp Hälsa. Det låg på dörrmattan när jag kom hem igår. Blir alltid lika glad! 🙂
Ha en skön onsdag, så hörs vi.

En kommentar till “Vilodag eller biodag”

Kommentera